lauantai 1. tammikuuta 2011

Uusia vuosia täältäkin suunnasta!

Niimpä niin, vuosi suhahti jälleen edellistä nopeammin ja uudet kujeet odottavat nurkan takana. 4kk ehdin kirjablogia pitää yllä ennen vuoden vaihtumista ja kun kävin läpi sinä aikana lukemieni kirjojen määrän, niin vähän orvoksihan tuo lukema täällä blogin puolella jäi. Ennen blogia käytin kuitenkin muistini ylläpitämiseen lukupäiväkirjaa vihkon muodossa ja sieltä löytyy kaikki loputkin viime vuonna luetut kirjat, saa nähdä ehtisinkö vaikka huomenna ne listaamaan tänne jos aikaa jää.

Vuosi 2010 ei ollut minulle kovin suotuinen, paljon muutoksia, ikäviä asioita ja väsymystä. Sen lisäksi lukio ahmi suurelta osin kaiken energian ja ajan, jolloin lukeminen ja bloggaaminenkin hidastui enemmän kuin olisin toivonut. Toiveikkain ja iloisin mielin kuitenkin aloitan vuoden 2011, jospa tämä vuosi onnistuisi paremmin! Uuden vuoden lupauksia en tänä vuonna tehnyt, mutta ajatuksena olisi saada luettua enemmän kirjoja tänä vuonna, sekä aloittaa taas liikkuminen, joka viime syksynä vähän lopahti.

Kirjablogin pitäminen on tuonut minulle rutkasti enemmän iloa kuin olisin osannut uskoa, joten innolla odotan seuraavan vuoden kirjalöytöjä niin omassani kuin muidenkin kanssaihmisten blogeissa. Kiitos teille kirjaguruille, jotka saitte minutkin innostumaan tästä bloggauksen ihmeellisestä maailmasta, ja onnellista Uutta vuotta kaikille!

1 kommentti:

Laura / Lukuisa kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinullekin Meri! :--)

Minulle kävi aivan samalla tavalla, kirjablogin perustaminen tuotti kamalan paljon iloa arkeeni! On niin paljon helpompaa olla vuorovaikutuksessa muiden bloggaajien kanssa kun on myös oma blogi.