torstai 24. maaliskuuta 2011

Kuka? Mitä? Missä? Milloin? Mitä mielessä nyt?

Susa heitti minulle KMMMM- haasteen ja koitin parhaani mukaan vastata kysymyksiin. Kiitos sinulle Susa! Anteeksi kuvapommitus, toivottavasti se ei häiritse pahasti.

 Kuka?

Pieni tyttö, herkkä ja mielipiteissään ehdottoman vakaa. Hajamielinen, vapaudenkaipuinen vesimies, upeiden ihmisten ympäröimä opiskelija, tyttärentytär, isosisko. Muumi-ihminen, teetä lipittävä kotihiiri ja kokemuksia ja seikkailuja janoava sosiaalinen pakkaus. Filosofiasta ja psykologiasta lopputtoman kiinnostunut, vähän monimutkainen. Lukija.

 
Mitä?

Elämää kirjojen keskellä, kirja-arvosteluja ja muuta kirjallisuuteen liittyvää. Välillä pieniä ripauksia elämästäni ihan muuten vain.Missä?

Kone löytyy työpöydältä ja yllätys, siellähän ne blogitekstitkin syntyvät.

Lukemista tapahtuu sängyssä, junassa, bussissa, autossa, sohvalla.
Kesäisin mahdollisuuksien mukaan ulkona auringossa.
  

 
Milloin?

Blogia kirjoitan niin usein kun pystyn, kun olen saanut kirjan luettua ja kun opiskelulta ja töiltä vain ehdin. Kiireinen elämä rajoittaa ikävästi sekä lukemista että kirjoittamista, mutta näillä mennään.

Useimmiten luen sängyssä ennen nukkumaan menoa, se on sitä omaa aikaa jolloin voi vain hautautua sängyn nurkkaan teemuki kourassa ja lukea sielunsa kyllyydestä. Laukussa on oltava aina kirja mukana!


Mitä mielessä nyt

Tuleva ystäväkoulu matka Saksaan (Saksassa tällä hetkellä +16 astetta, en kadehdi en..),  syksyn kirjoitukset,  kaikki keskeneräiset koulutyöt, ensi viikolla alkava koeviikko, koulukoulukoulu..

Salmiakki, Morning Gloryn traileri, liikunta, hymyilevät ihmiset, keskeneräiset kirjat, aurinko ja kesä.


Haasteen lähetän etiäppäin seuraaville blogeille (koitin katsoa ettette haastetta olisi vielä tehneet, pahoittelut jos kävi kömmähdys):


Mainoskatko
Kirjan viemää
Nenä kirjassa
Kuuttaren lukupäiväkirja

Haasteen saat myös sinä siellä näytön takana, joka et vielä tätä haastetta ole tehnyt ja juuri nyt luet tätä tekstiä.

4 kommenttia:

Kuutar kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Pitääpä vastata tähän hetimiten. :)

Mulla on muuten sama homma eli aina on oltava laukussa kirja mukana.

Elegia kirjoitti...

Kiitoksia haasteesta! Ja kiva kun jätit sen minulle, niin löysin sinut. Olikin mukava heti alkuun lukea vähän sinusta. :)

Ja nyt menen lukemaan tuon edellisen postauksesi, sillä Vettä Elefanteille on vielä lukematta, mutta kirjan olen juuri saanut käsiini. :-)

Karoliina / Kirjava kammari kirjoitti...

Oli kiva lukea vastauksesi!

Meri kirjoitti...

Kuutar, oleppa hyvä! Mikähän siinä on kun ei osaa ilman kirjaa enää lähteä mihinkään, aina voi tulla otollinen hetki lukea pari sivua..

Elegia, eipä mitään ja hyviä lukuhetkiä Vettä elefanteille parissa! Innolla odotan sinun ja Kuuttaren vastauksia. :)

Karoliina, mukavaa että pidit! Juuri ajattelin ilmoittautua Poistoperjantain kirja-arvontaan, jos vaikka onni potkaisisi!