lauantai 5. marraskuuta 2011

Pikaiset kuulumiset

Otsikon mukaisesti siis pikakuulumiset ja sitten pehkuihin.

Kirjojen osalta:

13 kertomuksen sain luettua, mutta ah, kuinka hankalalta siitä näyttääkin olevan kirjoittaa kirja-arviota. Tämä johtunee sekä unen- että ajanpuutteesta, sekä myös vähän siitä, etten oikein edes tiedä mitä mieltä olin kirjasta.

Markus Zusakin Kirjavarasta aloittelin lukemaan pari päivää sitten ja nauttinut olen tähän mennessä hirmuisesti! Pidän tekstin erikoisesta tyylistä ja ylipäätään tarinan ideasta, uppoaa minuun.

NaNoWriMon osalta:

Uuh ja puuh, väsyttää! Ensimmäiset nanopäivät menivät kyllä reippaasti penkin alle, sillä tuo sisäinen kriitikko ei sitten suostunutkaan lähtemään ajoissa matkaan, vaan viivytteli vielä pari päivää kiusaamassa ja editoimassa tekstiä täällä kotinurkissa. Tämä taas tietysti aiheutti yleistä turhautumista ja itkupotkuraivareita, mutta nyt kun kriitikko on viimein  onnistuttu potkimaan pihalle, tekstiä syntyy ja olen jopa aikataulussa! 8359 sanaa mollottaa iloisesti sanalaskurissa, enkä voisi olla tyytyväisempi. Upea tunne.

Jos muut nanoa kirjoittavat tarvitsevat vertaistukea, minut löytää NaNoWriMon sivuilta nimimerkillä Vinttitonttu. Sieltä saapi siis kirjoittajakaveriksi lisäillä, jos siltä tuntuu.

4 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Mahtavaa, että olet saanut kirjoitettua! Kovasti tsemppiä jatkoon! :-)

Ahmu kirjoitti...

Hienoa! Minulla on ollut itselläni ihan mielipuolinen viikko ja olen joka päivä enemmän ja enemmän sitä mieltä, että valitsemani aihe ei toimi ja jokin siinä mättää varsin pahasti. Yritän saada sen alta pois mahdollisimman pian, että voin unohtaa koko jutun ja keksiä jotakin uutta :)

Leena Lumi kirjoitti...

Minulle Kolmastoista kertomus ei ollut mikään maata eikä tajuntaa ravistava kokemus.

Meri kirjoitti...

Ääh, kolmas kerta kun yritän päästä vastaamaan, himputin kone ja blogspot pyyhkii tekstin taivaan tuuliin.


Paula, kiitos paljon tsempistä, sitä jos mitä tarvitaan! :)

Ahmu, sama ongelma ollut minullakin, täytynee vain ripotella "ninjoja" tekstin sekaan ja toivoa, että mielenkiinto tekstiä kohtaan pysyy edes jotenkin yllä.

Leena, minuakaan kirja ei oikein järisyttänyt, alkussa jäin kyllä todella koukkuun, mutta loppua kohden kiinnostus hiipui melkein olemattomiin. Ihan kelpo teos.