torstai 16. kesäkuuta 2011

Alennuspokkarien uhri, osa 84


Donna Leon: Ystävä sä lapsien
Torey Hayden: Häkkipoika
Chimamanda Ngozi Adichie: Puolikas keltaista aurinkoa

Uutta kirjasatoa hyllyyn.

Leonin kirjasta ei voi sanoa muuta kuin että aiheena on Venetsia= riittävän hyvä syy ostaa kirja. Torey Haydenin kirjoja minulla onkin jo ennestään 4, pidän naisen kirjoista ihan tavattoman paljon ja haaveissa olisi omistaa joku päivä koko hänen tuotantonsa. Puolikas keltaista aurinkoa tuli taas ostettua puhtaasti kiinnostavan aiheensa vuoksi, uskon kyllä pitäväni ja paljon kehuja onkin sadellut blogien piireissä.

4 kommenttia:

Maria/Sinisen linnan kirjasto kirjoitti...

Minäkin haluan joskus lukea tuon Puolikas keltaista aurinkoa! Kiva kun osallistut arvontaani; kerrotko vielä, mihin kirjaan/kirjoihin haluat arpasi laittaa?

Kirsi Hietanen/Kirsin kirjanurkka kirjoitti...

Aivan loistava alesaalis, onnittelut! Hulluna kirjahamsterina omistan nuo kaikki ja olen myös lukenut ne :) Haydeniin suhtauduin kovin ennakkoluuloisesti ja aloitin juuri tuosta Häkkipojasta, joka vakuutti minut. Hayden ei ole turhaan suosittu. Paras on ehdottomasti kuitenkin Adichie, joka on aivan omaa huippuluokkaansa!

Kuutar kirjoitti...

Mie ostin edellisestä pokkarialesta tuon Puolikas keltaista aurinkoa, mutta en ole vielä ehtinyt lukea sitä. Tämän kertaisen alen ohitin Suomalaisessa pitkin hampain, sillä minulla on muutto menossa eikä ehkä kuitenkaan ole järkevää kerätä lisää kirjoja, kun entistenkin pakkaamisessa menee hermot. Mutta paljon oli mielenkiintoisia pokkareita tarjolla taas.

Meri kirjoitti...

Maria, kävin ilmoittamassa sivuillesi valitsemani kirjan. Kiitos muistutuksesta!

Kirsi, mukava kuulla että Häkkipoika vakuutti sinut, lapset ja psykologia yhdessä ovat jostain syystä loputtoman kiinnostava aihe, etenkin kirjan kansiin ujutettuna. Adichielta odotan melko paljon, toivottavasti se onnistuu lumoamaan minutkin!

Kuutar, allekirjoittanut yritti myös epätoivoisesti vältellä Suomalaisessa käyntiä, tässä näkyvät tulokset. Onnea muuttoosi, toivottavasti se sujuu hyvin! Laatikko kerrallaan. :)