maanantai 24. lokakuuta 2011

Ostoksia, ostoksia..

Markus Zusak: Kirjavaras
Ruta Sepetys: Harmaata valoa
 Cecilia Samartin: Nora & Alicia


Kirjavarkaan ostin normaalihintaisena Suomalaisesta kirjakaupasta, Harmaata valoa ja Nora & Alicia taas ovat Citymarketin alennuskorista bongattuja. Vähän sotapainotteisia kirjoja kaikki, mutta tällainen sopii minulle oikein hyvin pimeiden iltojen tunnelmoittajaksi. Kirjoista siis lisää toivottavasti piakoin!

4 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Kirjavaras oli minulle yksi tämän vuoden lukuelämyksistä, toivottavasti sinäkin viihdyt sen parissa. Tuosta Harmaasta valosta en ole juuri mitään kuulutkaan, joten innoissani jään odottamaan myös arviotasi siitä.

Susa P. kirjoitti...

Hyviä löytöjä! Luen parasta aikaa Samartinin kirjaa ja tykkään kovasti.

Norkku kirjoitti...

Minäkin pidin Kirjavarkaasta kovasti vaikka ensin vähän epäillen lähdinkin lukemaan. Toivottavasti sinäkin pidät siitä!

Meri kirjoitti...

Riina, Kirjavarkaasta olen kuullut paljon positiivista palautetta, mutta oikeastaan sen tarkempia arvosteluja en ole kyseisestä kirjasta lukenut. Tuntuu, että tuossa on kirja, josta tulen nauttimaan todella paljon.

Susa, ihana päästä kuulemaan mietteesi kirjasta! Vähän epäillen tuon kirjan ostin, Samartinin edellisessä kirjassa kun pääsin hiukkasen pettymään, mutta kiva että sinä ainakin olet tähän asti Nora & Alicia:sta pitänyt. =)

Norkku, minulla on hyvä kutina Kirjavarkaasta. Yritän kuitenkin olla odottamatta liikoja ettei tulisi pettymyksiä, olisi hurjan sääli. Idea on ainakin niin kovin ihastuttava!