tiistai 18. lokakuuta 2011

TunnustuksiaSonjalle kiitokset tunnustuksesta! Homma nimi on siis kertoa itsestään 8 asiaa ja jakaa tunnustus sitten 8 muulle ihmiselle. Katsotaas:1. Ajatuksena olisi lähteä noin vuoden päästä Au pairiksi Italiaan. Italia on suuri rakkauden kohteeni, vaikka todellisuudessa en ole koskaan aikaisemmin siellä käynyt. Kaikki siinä maassa vain vetää suuresti puoleensa; kieli, kulttuuri, ihmiset, ruoka, musiikki, kaikki.

2. Yöpöydältä löytyy aina vähintään kaksi keskeneräistä kirjaa. Olen vähän malttamaton persoona ja siksi ainoastaan yhden kirjan lukeminen tuntuisi turhauttavalta. Jos kirjan juoni takkuilee, voi aina vaihtaa hetkeksi toiseen kirjaan ja palata sitten myöhemmin edellisen teoksen pariin. Ilman kirjaa en voisi olla.

3. En ole talvi-ihmisiä. Kylmyys kangistaa minut samantien sisätiloihin viltin alle ja talviurheilulajit ovat aina suuresti kummastuttaneet (miksi kukaan lähtisi pakkasilmoilla hiihtämään vapaaehtoisesti? Palelluttamaan nenänsä ja varpaansa ja hengittämään keuhkot rahisten jääkylmää ilmaa? Ymmärrykseni ei riitä). Kyttilänvalossa talvea on kuitenkin ihan mukava ihastella lämpöisten villasukkien kera.

4. Laiskuuskärpänen otti ja puraisi heti alkusyksystä, eikä tauti ole oikein vieläkään hellittänyt. Liikunta ei tunnu millään maistuvan ja yksinkertaiset kotiaskareetkin tuntuvat ylivoimaisilta urakoilta. Tämä mikään ei huvita- olo saisi vähitellen muuttaa toiseen osoitteeseen ja kesällä vallinnut innokkuus palautua takaisin kotiin.

5. En voisi kuvitella elämääni ilman kahvia tai pistaasipähkinöitä. 

6. Innostun uusista asioista hyvin helposti, mutta olen myös melkein yhtä nopea kyllästymään. Siksi aluillaan on aina kymmeniä projekteja keskeneräisinä, odottamassa että uutuuden kipinä syttyisi uudelleen ja saisin jotakin valmiiksi. 

7. Haluaisin liittyä Punaisen ristin vapaaehtoistyöhön, mutta tämänhetkinen elämäntilanne koulun ja työn kanssa tasapainoillessa tekee siitä hankalaa. Etenkin maahanmuuttajien ja lapsien kanssa työskentely olisi hirmuisen mielenkiintoista ja varmasti antoisaa, mutta tällä hetkellä tyydyn kuitenkin vain veren luovuttamiseen pari kertaa vuodessa.

8. En pidä suklaasta sellaisenaan, mutta esim. suklaajäätelö on oikein hyvää.
Koska tämä on pyörinyt lähes joka blogissa, totean vain että kaikki jotka tätä eivät ole vielä tehneet, saavat sen tästä napata itselleen!

2 kommenttia:

Susa P. kirjoitti...

Löysin itseni tosi monesta kohtaa: Italia kiinnostaa, talvi taas ei. Kirjoja on kesken monta yhtä aikaa ehkä siksi, että innostun kaikesta niin nopeasti, myös uusista kirjoista, enkä saa luettua kaikkia loppuun.

Meri kirjoitti...

Susa P, kiva kuulla!

Monilla menee kuulemma helposti sekaisin kirjojen juonet, jos heillä on samanaikaisesti useita kirjoja keskeneräisenä. Onneksi ei ainakaan vielä ole itselle sattunut kyseistä ongelmaa eteen, sillä yritän aina valita toisiaan tasapainoittavia kirjoja, rankemman lukemisen rinnalle vähän kevyempää ja erilaisempaa romaania jne. Lukutahtini onkin sitten vähän hitaampi. :)